Wat is een Luisterkind-afstemming?

Heb je bepaalde levensvragen? Een Luisterkind-afstemming geef je inzichten.

In de energie, op afstand maak ik contact met jouw innerlijke bewustzijn, tijdens een Luisterkind-afstemming. Van hart tot hart, of van ziel tot ziel (vergelijkbaar met een radiofrequentie).
Vanuit jouw antwoorden kunnen blokkades , remmingen of huidige gewoontes helder worden. Hieruit ontstaat een bewustwording voor oplossingen, mogelijkheden en handvatten om verder te gaan met jezelf. Diep binnen in jou, zijn alle antwoorden te vinden en samen onderzoeken wij die.

Voor wie is Luisterkind?

Luisterkind is voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Dus voor baby’s, kinderen en volwassenen. Ook voor mensen die om wat voor reden dan ook zelf niet kunnen communiceren. Onze dierbare naasten die overleden zijn en graag nog een keer willen spreken.

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming

Ik maak contact met jouw innerlijke bewustzijn. De plek waar jij volledig jezelf bent. Je gaat vertellen, ik luister en stel vragen, om nog meer helderheid te krijgen. Luisteren, echt luisteren. Ik schrijf jouw verhaal exact op. Vul zelf niets in .Het kan dat niet alle vragen worden beantwoord, maar dat andere dingen belangrijker zijn voor je. Samen voelen en ontdekken we, hoe de energie kan veranderen. 

Er kan een oude identiteit aanwezig zijn, samen helpen we die liefdevol naar het licht. De inzichten vanuit jouw blokkades verkennen we samen en de vragen die ik je stel kunnen je handvatten geven om verder te gaan. 

Ik maak een verslag waarin ik een letterlijke weergave van ons gesprek geef en stuur het per e-mail naar je toe.

Het voordeel is, je hoeft niet te komen het kost je geen extra reistijd. Jij en ik hoeven geen specifieke datum of tijd af te spreken. Je kunt je dagelijkse activiteiten doen en ik stem op een willekeurig tijdstip af.

Wauw wat mooi zeg, dat ontroert mij… Dankjewel! En het klopt ook volledig! Ik ga het zeker vaker lezen, om mij zelf kracht te geven als het weer te druk wordt.

Eugenie.

Weet dat je zelf de belangrijkste persoon bent. Jij bepaalt zelf het pad wat je loopt en eventuele vervolgstappen. Ik mag luisteren en opschrijven.

Ik ben geen tovenaar, helderziende, therapeut of arts.

Cadeautje ontvangen?

Cadeautje ontvangen - mini afstemming Luisterkind
Wil je in het klein ervaren wat een Luisterkind afstemming is? 

Stuur mij een mail met als onderwerp ‘mini-Luisterkind afstemming’ met je naam en leeftijd.

Eenmalig krijg je van mij een mini-afstemming cadeau.

Een korte boodschap, die op dat moment in de energie wordt doorgegeven.

Je kunt alleen voor jezelf een mini-afstemming aanvragen, specifieke vragen worden niet meegenomen.

 

Volwassenen

Luisterkind-afstemming voor jou

Je gaat maar door en door. Zorgen voor iedereen in je omgeving en zo loop je jezelf regelmatig voorbij. Tot je op het punt komt en jezelf (figuurlijk) omdraait en afvraagt: wat wil ik echt?  

Met een Luisterkind-afstemming krijg je verheldering als je worstelt met de thema’s zoals werk, opvoeding, gezin, hoog gevoeligheid, slaapproblemen, liefde, relaties, lichamelijke of emotionele klachten, persoonlijke ontwikkeling of als je op een keerpunt staat in je leven.

Je krijgt inzicht in jouw behoeftes en wat je echt nodig hebt en waar je staat op dit moment. Je wordt je bewust voor oplossingen, mogelijkheden en handvatten om verder te gaan met jezelf. Vaak weet je diep van binnen al veel antwoorden.

Ik herken me daar wel in. Ik  dacht dat ik al meer voor mezelf opkwam, maar dat zou ik dus nog meer moeten doen. Ga er mee aan de slag.

Mariette.

Kortom de eerste grote stappen naar verandering zijn gezet en hoe je verder doorpakt bepaal je zelf. Dit alles nodigt je uit om met jezelf aan de slag te gaan. Je mag het tijd, liefde en aandacht geven.

Hetgeen je allemaal schrijft raak je mij echt bij de kern en de twee punten raken elkaar ook. Ontspannen en rust zijn de twee hele belangrijke pijlers die ik uit de afstemming haal en die ik nu niet genoeg/onvoldoende heb.
Maaike.

Praktisch

Je kunt alleen een Luisterkind-afstemming voor jezelf aanvragen, dus niet voor een andere volwassene. Tenzij het om mensen gaan, die om wat voor reden dan ook zelf niet kunnen communiceren of, onze dierbare naasten die overleden zijn en graag nog een keer willen spreken.

Het tarief voor een volledige Luisterkind-afstemming is €75,00 (incl. BTW) Zodra ik alle informatie en jouw betaling binnen heb, ontvang je van mij binnen 14 dagen jouw Luisterkind-afstemming.

Kinderen

Luisterkind-afstemming voor je kind

Kinderen zijn gevoelig. Weten zich soms geen raad, met wat er om hen heen gebeurt. Zitten daardoor niet lekker in hun vel. Kinderen kunnen boos of verdrietig zijn, buikpijn hebben zonder te weten waar dat nu echt vandaan komt of juist teruggetrokken reageren. Verwoorden is heel lastig. Kinderen klein en groot willen gehoord worden. 

Signaleer je speciaal gedrag bij je kind, of ben je gewoon nieuwsgierig?

Met een Luisterkind-afstemming mag je kind spreken. Ik maak op afstand contact met het innerlijke bewustzijn van jouw kind (als een soort radiofrequentie). De plek waar je kind volledig zichzelf is.

Mijn dochtertje zei: “ja zo voel ik me precies”. Ik heb gelijk met de juf afspraken gemaakt over haar momentje en thuis daar ook meer ruimte voor gemaakt. 

Lies.

Video afspelen

In dit filmpje uitleg over, een Luisterkind-afstemming wanneer een baby veel huilt en regelmatig ontroostbaar is.

In dit filmpje uitleg, wanneer een kind om wat voor reden dan ook niet lekker in zijn/haar velletje zit.

Een Luisterkind-afstemming kan het hele gezin helpen. Op afstand, vanuit zijn eigen vertrouwde omgeving gaat je kind vertellen en bepaalt zelf hoe er gecommuniceerd wordt. Op een vertrouwde, geborgen wijze, kan je kind vrijuit spreken en uiten waar het echt mee zit. Samen met je kind voelen en ontdekken hoe de energie veranderd kan worden. Je kind voelt zich gehoord en serieus genomen en dat is wat ieder kind groot of klein wil.
Er kan soms sprake zijn van een oude entiteit soms, we komen terecht in een vorig leven. Liefdevol kijken we hiernaar en waar nodig begeleiden we die samen naar het licht. 

Wat bijzonder! Heel veel dank!!  Fijn dat de meneer zijn pad gevonden heeft, en nog fijner dat ze weer rust heeft. Nogmaals heel veel dank voor deze bijzondere afstemming! 

Ruth.

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik mag luisteren als tussenpersoon, stel jouw vragen als leidraad om zo nog meer helderheid te krijgen. Mogelijk worden niet alle vragen beantwoord. Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn en je een spiegel voor houden. Er kan “werk aan de winkel” zijn voor jou en je partner. Wees bewust dat ik met de Luisterkind-afstemming een dieper liggende laag van je kind betreed. Een laag die het kind zelf niet zo makkelijk verbaal had kunnen of durven laten zien. En weet dat je kind altijd uit liefde spreekt en het beste voor iedereen wil. Ga hier als ouders richting je kind respectvol mee om.

Praktisch

Een Luisterkind-afstemming kan alleen worden aangevraagd, als beide ouders/verzorgers akkoord zijn.

Wanneer een kind ouder is dan 10 jaar, moet je toestemming vragen aan het kind en kan het zelf ook vragen stellen.

Het tarief voor een volledige Luisterkind-afstemming is €75,00 (incl. BTW). Zodra ik alle informatie en jou betaling binnen hebt, ontvang je van mij  binnen 14 dagen jou Luisterkind-afstemming.

Geboortebegeleiding

Luisterkind-afstemming(en) voor je ongeboren kindje

Zwanger? Hartelijk gefeliciteerd met dit hele mooie wonder in jou. Geboortebegeleiding door een Luisterkindwerker is een extra ondersteuning voor de moeder naar de bevalling toe. Op een liefdevolle en respectvolle manier maak ik verbinding via het innerlijke bewustzijn van jullie ongeboren kindje, veilig in de buik van de moeder. Voor een aanstaande moeder kan geboortebegeleiding een prachtig cadeau zijn!

Waarbij kan geboortebegeleiding helpen?

Voor geboortebegeleiding kun je kiezen, gewoon omdat het fijn is om voor de geboorte al contact te hebben met je kindje. Maar het kan ook helderheid geven over allerlei vragen en/of ongemakjes die spelen tijdens de zwangerschap. 

Bijvoorbeeld:

  • als je wilt weten hoe het met je kindje gaat;
  • als de privéomstandigheden van jou als moeder om wat voor reden dan ook niet optimaal zijn;
  • als je een (betere) verbinding wilt tussen het kindje en zijn of haar vader;
  • als je wilt weten hoe het kindje tegen de geboorte aankijkt;
  • als je antwoord wilt op de vraag: waar kunnen of mogen we op letten als ons kindje eenmaal geboren is?

Hoe gaat het in z'n werk?

De geboortebegeleiding begint bij ongeveer 28 weken zwangerschap. In vier achtereenvolgende weken maak ik op zielsniveau verbinding met het kindje. Dit noemen we de Luisterkind-afstemming. Ik stel de vragen die jij/jullie vooraf hebben gesteld. De data voor deze afstemmingen spreek ik vooraf af met jou als moeder.

De aanstaande moeder, en eventueel ook de vader, nemen op de afgesproken tijden een half uur rust. Dit kan op de bank, in bed of in bad. Dus lekker in je eigen omgeving. En ik maak op dat moment verbinding met jullie kindje. Deze momenten van contact kunnen ook voor de aanstaande vader een heel warm contact met het kindje zijn.
Direct daarna stuur ik het verslag per e-mail, dus jullie hoeven niet lang te wachten.
Vóór iedere afstemming hebben we nog even contact via de mail. Natuurlijk kun je me in de tussenliggende weken al jouw vragen stellen en ervaringen delen.

Je mag weten:

  • het kindje bepaalt hoe en wanneer jullie vragen beantwoord worden;
  • ik op een respectvolle en liefdevolle manier jullie gesprekspartner ben, naar jou en jullie ongeboren kindje toe;
  • ik het geslacht van jouw kindje niet kan weten, en ook niet hoef te weten;
  • ik geen dokter, gynaecoloog of psychiater ben. Bij lichamelijke klachten adviseer ik jou om contact op te nemen met je (huis)arts.          

Voor de verdere informatie stuur je mij een e-mail. Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op, om samen de vier data af te spreken voor de afstemmingen.

Praktisch

Voor de vier Luisterkind-afstemmingen die samen de geboortebegeleiding vormen, is het tarief €145,00 (incl.BTW). Je kunt het bedrag voor de geboortebegeleiding direct in zijn geheel betalen, of in twee termijnen. In dat geval betaal je de eerste termijn voor de eerste afstemming en de tweede termijn voor de derde afstemming.

Ervaringen

Antoinette is in staat om direct contact te maken met de ziel en innerlijke behoefte van mijn “hogere Zelf”. Degene wie ik ben onder al mijn verschijningsvormen, persoonlijkheden, illusies, conditioneringen, overtuigingen en emoties. Ze laat door haar afstemming zien wat er te doen is in je leven, zodat je bovengenoemde kunt gebruiken als helpers voor zelfontwikkeling. Ze is helder en direct en geeft constructief ruimte en inzicht aan je persoonlijke hulpvragen. Het raakt me zo diep, omdat je het eigenlijk wel kent en weet. Juist door haar werkwijze ontsluiert ze het en maak de zaken weer helder, zichtbaar en voelbaar. Dit steunt mij enorm in mijn processen en het geeft vertrouwen dat ik op de juiste weg ben op het juiste moment. Dank je hartelijk Antoinette. Warme groet, Raymond.

Mijn dochtertje zei: “ja zo voel ik me precies”. Ik heb gelijk met de juf afspraken gemaakt over haar momentje en thuis daar ook meer ruimte voor gemaakt. 

Lies.