Reiki & Intuïtief Systemisch Coachen

Wat is intuïtief systemisch Coachen?

Een hele fijne en krachtige manier om intuïtief Systemisch te coachen, is de zogenaamde “Blaadjes” methode. Bij deze methode gebruik je A4 blaadjes waarop jij namen van mensen of onderwerpen/thema’s schrijft in plaats van ‘echte’ representanten en kun je als het ware op afstand kijken naar wat zich binnen in jou afspeelt. Je kunt zo ook de onderlinge verbanden duidelijk en sneller zien. De A4 blaadjes worden op de vloer gelegd in de praktijk ruimte. Door energetisch in het ‘veld’ te stappen kun je op bepaalde plekken staan op de blaadjes en voelen hoe het daar voelt. De blaadjesmethode is de basis van het individuele opstellingenwerk. Je mag je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen proces, om zo op onderzoek te gaan in je eigen gevoel en jou innerlijke wereld. De blaadjes helpen jou te bewegen van denken en doen naar voelen en ervaren. Vergroot je zelfinzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en de liefde en geloof in jezelf.

De opstelling was een hele bijzondere ervaring. Erg emotioneel werd ik geraakt door de mensen die op de blaadjes [met naam] stonden… maar, echt aanvoelde, alsof ze daadwerkelijk bij mij waren op dat moment. Het heeft inzichten gegeven in mijn jeugd en mijn leven tot nu toe. Het heeft mij versterkt en het maakt mij nog steeds “zekerder”. Dank je wel Antoinette dat ik deze opstelling mocht ervaren. Ik zou het een ieder aanraden om deze bijzondere sessie zichzelf cadeau te doen!

Het was fijn om jou en inkijkje in mijn innerlijke strijd te geven en dat jij mij vervolgens door het systeem heen leidde. Juist die overgave om op jou te kunnen vertrouwen gaf mij de mogelijkheid om ontspannen naar mijn opstelling te kunnen kijken. Dit heeft mij duidelijkheid geven waardoor ik met meer zachtheid naar mezelf kan kijken. Dank Antoinette!

Waarom Intuïtief Systemisch Coachen?

Verbinding maken met jouw innerlijke zelf door opstellingen en intuïtief Systemisch Coaching. Jouw gevoel mag vertellen, daar ligt jouw diepere wijsheid en heeft je ziel bijzondere talenten verzameld. De verborgen boodschap van de ziel wordt zichtbaar en voelbaar, tijdens de opstelling. Samen echt helder krijgen wat jouw intentie is voor de reis. Wat speelt er nu eigenlijk echt precies? Welk verhaal wil jouw lichaam vertellen? Doorleven van oude emotionele wonden. Jouw gevoel mag vertellen op persoonlijk, relationele en zakelijke vragen.

De inzichten uit de opstelling gaan daadwerkelijk zorgen voor concrete stappen en verbeteringen in het dagelijkse leven. Op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak, vindt er een transformatie plaats voor jezelf maar, ook voor de wereld om je heen. Transformatie van oude, vastzittende, emotionele patronen naar een dynamisch, liefdevol levenskracht.

Weet dat er diepere lagen in je gevoel aangeraakt worden; bepaalde waarheden kunnen loskomen.

Klein stukje geschiedenis,

Hylke Bonnema, heeft de afgelopen twintig jaar een nieuw beproefde systemische coaching/opstellingenmethode ontwikkeld, geïnspireerd op het werk van zijn leraar Bert Hellinger. 

 

Het heeft zeker wel wat met mij gedaan. Binnen in mij is het rustiger. Neem meer tijd om na te denken. Voel mij sterker.

Een bijzondere methode.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 3 uur. We starten met een Reikibehandeling en gaan daarna samen op reis met intuïtief Systemisch Coachen.

Het tarief voor de volledige sessie is €175,00. Desgevraagd stuur ik je een betalingsbewijs.

Natuurlijk is de belangrijkste investering, dat je tijd voor jezelf vrij maakt en wilt werken aan jezelf!

Weet dat ik geen arts of psycholoog ben. Door samen te werken met intuïtief Systemisch Coachen, mag ik je begeleiden in het energetisch veld van de “blaadjesmethode” in de opstelling. Er wordt geen diagnose gesteld. 

Afspraak

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met 06-25180163 of stuur mij een e-mail via: contactformulier