Geraakt door Kanker.

Allereerst, heel veel sterkte toegewenst! Reiki heeft op het menselijk systeem een balancerende werking. Reiki geeft lichamelijke, geestelijke en emotionele verlichting aan mensen die geraakt zijn door kanker en hun naaste omgeving.

lintje kanker - geraakt door kanker - Reiki behandelingen

Het slechte nieuws

Je leven is 180 graden gekeerd. Je voelt je lamgeslagen door het slechte nieuws. Geraakt door kanker. Je gedachtes staan niet stil. De pijn en wat gaat er allemaal gebeuren, hoe gaat de ziekte kanker zich ontwikkelen? Al deze vragen beheersen je leven. Ook jouw naaste omgeving is helemaal van slag. Pijn, onbegrip en machteloosheid overheerst.

Als je bent geraakt door kanker, kom je in de mallemolen van allerlei onderzoeken. Je kunt medicatie krijgen, wat helaas allerlei vervelende bijwerking kan hebben. Reiki kan ondersteuning bieden bij chemotherapieën en bestralingen. Reiki is goed te combineren bij verschillende behandel therapieën. Een operatie, waar je van moet herstellen. Je energiepijl kan behoorlijk dalen. De ervaring heeft geleerd dat het effect van een Reikibehandeling groot kan zijn. Het geeft pijnverlichting, maar ook geestelijke en emotionele rust na een operatie. Er is vaker sneller herstel. Een Reikibehandeling is niet-invasief: er wordt niets in het lichaam ingebracht of op de huid aangebracht.

Bij het horen van de uitslag, was ik op dat moment erg rustig en had het idee dat ik er wel doorheen zou komen. Ik ben niet in paniek geweest dat ik het niet zou overleven. Ik denk dat het mede door Reiki is geweest. Reiki gaf mij kracht. Voor de operatie kon ik ook vrij rustig blijven omdat, ik behandeld was met Reiki..

Hoe nu verder?

De operatie is geslaagd, de uitslag is goed. En dan…….. kom je in een soort niemandsland. Je bent “beter” verklaard. Het grote verwerken, begint nu pas echt. Lichamelijk voel je dat je nog helemaal op krachten moet komen. Geestelijk , je wilt je verhaal kwijt. Veel gehoorde effecten na een Reikibehandeling, een groter welbevinden, minder gevoelens van bezorgdheid, kunnen relativeren, eenzaamheid en boosheid is meer te beheersen.

Ik had zeer pijnlijke bovenbenen door polyneuropathie, ontstaan door de chemotherapieën en fysieke en mentale spanningsklachten en vermoeidheid. Nadat ik Reiki behandelingen had ontvangen, heb nu veel minder pijn in de bovenbenen, veel meer energie, ik ervaar meer rust in mijn hoofd en voel mij rustiger. Ik heb veel meer zin in het leven gekregen en fiets weer graag.

Je naaste familie

De partner en naaste familie, zijn ook geraakt. Machteloosheid, boos, niet meer weten. Reiki geeft verlichting bij fysieke, emotionele en psychische klachten. Innerlijke rust, balans en een beter welbevinden, zijn de ervaringen na het ontvangen van Reiki.

Praktisch

Voor een volledige Reikibehandeling van 60 minuten is het tarief €60,–. Als er vier opeenvolgende afspraken worden gemaakt is het tarief €220,–. Desgevraagd stuur ik je een betalingsbewijs.

Wanneer het door omstandigheden niet mogelijk is om in mijn praktijk te komen, kan een volledige Reiki behandeling op afstand worden gegeven. Je kunt dan lekker zittend in je eigen stoel of, liggend op bed een volledige Reikibehandeling ontvangen. Je ervaart de nabijheid/energie ook al zijn we niet fysiek bij elkaar. Nieuwsgierig? Informeer naar de mogelijkheden.

Meer informatie wanneer je geraakt bent door kanker:

www.inloophuiscarma.nl – Gasten vinden steun bij elkaar en hebben baat bij een luisterend oor van de vrijwilligers.

www.nazorgwestland.nl –  Begeleiden, ondersteunen en adviseren van cliënten en hun naasten. Het draait met name om zingeving en kwaliteit van leven rond en na de behandeling van kanker.